cadeaubox eten en drinken

Liefde gaat door de maag en een goed cadeaupakket ook. Eten en drinken doen we elke dag, maar uitzonderlijk lekker eten en drinken helaas niet. Maar let op wat een beetje bijzondere aandacht aan eten en drinken in een cadeaupakket kan doen. Trakteer je man/vriend/broer/vader of wie dan ook dus eens op een cadeaubox vol bijzonder lekkere dingen.   

Drank in de man

We beginnen bij de populairste: bier en wijn. Met de opkomst van kleine, lokale brouwerijen en wijnhuizen heb je tegenwoordig veel keuze uit bijzondere en toepasselijke bier- en wijncadeauboxen. Speciaalbier uit je eigen stad? Kan! Prijswinnende wijn uit Nederland? Kan! Check hopt.nl, beerwulf.com of speciaalbierpakket.nl voor bierpakketten en zelfs abonnementen! Op wijnvoordeel.nl of debruijnwijnkopers.nl vind je bijzondere cadeauboxen met wijn.

Eten, eten, eten

Over smaak valt nauwelijks te twisten en er zijn eindeloos veel keukens, dus eindeloos veel keuze. Maar we gaan hier niet alle mogelijke cadeauboxen opnoemen met lekker eten erin. Alleen de leukste. Check finechocolatebox.com voor de beste selecties ‘single origin’ chocolades van over de hele wereld. Meer een kaasliefhebber? Geen probleem:  naarpaul en kaasbox.nl bieden uitkomst. Bekijk ook eens megagadgets.nl voor cadeauboxen met koffie, thee en meer culinairs.

Zelf doen

The gift that keeps on giving: geef een man geen vis, maar een hengel en leer hem zelf te vissen. Als je echt wilt dat een man veel tijd besteed aan je box vol cadeaus, geef hem dan een cadeau waarmee hij zelf lekker eten en drinken kan maken! Een kookboek, ja, maar da’s een beetje saai. Het wordt al leuker met een eigen bierbrouwset bijvoorbeeld! Hoeft niet duur te zijn. Zelfs de HEMA heeft er een. De variant voor wijn is er ook: check brouwland.com of druivenwijnmaken.nl. Proost!